Voeg een aanwezigheidstype toe

Ga naar de club instellingen om nieuwe aanwezigheidstypes toe te voegen:

• Klik op Toevoegen
  • Selecteer een organisatie
  • Vul een naam in voor dit aanwezigheidstype
  • Kies een kleur voor dit aanwezigheidstype (bv. Rood = Afwezig)
  • Kies een wegingsfactor
    • Een wegingsfactor is een getal tussen 0 en 1 die wordt toegevoegd aan een aanwezigheidstype om zo het percentage van aanwezigheden te berekenen voor een persoon:
      • Afwezig = 0
      • Aanwezig = 1
      • Te laat = 0.8
  • Kies een icoon voor het aanwezigheidstype. Dit icoontje zal zichtbaar zijn in het overzicht van de aanwezigheden
  • Bekijk en pas indien nodig de extra specificaties toe
  • Klik op Opslaan