Website layout aanpassen en website publiceren
Bekijk onderstaande video of volg de stappen.

Stap 1: Open uw website layout module in het rechter menu.

Klik op het element in de website waarvan u de layout wenst aan te passen. Rond het geselecteerde element zal een gekleurde kader verschijnen om u duidelijk te maken van welk element u de layout gaat aanpassen.

Stap 2: Klik op het element en selecteer “ Edit layout”. De layout menu balk verschijnt rechts. Maak de gewenste aanpassingen.

Noot :
1. De LAYOUT aanpassingen zullen niet meteen zichtbaar zijn op de website. Daarvoor dien je de website eerst te publiceren (zie verder).
2. Alle aanpassingen aan de website layout dienen handmatig worden teruggezet. Deze kunnen niet worden gereset.

Stap 3: Om de LAYOUT aanpassingen ook effectief op uw website te laten verschijnen, moet de website worden gepubliceerd.

1. Open de website instellingen

2. Klik Publish

3. Klik nogmaals publish

Noot: Layout aanpassingen moeten eerst worden gepubliceerd, maar aanpassingen aan content, zoals artikels, nieuwe contentboxen en pagina's, zijn altijd onmiddellijk zichtbaar. Als u bijvoorbeeld een nieuw bericht schrijft is dit direct zichtbaar en dient u niet eerst te publiceren.

Website preview bekijken
Klik rechtsonder op het 'oog' om te kijken hoe de aanpassingen op uw website er uit zullen zien na publicatie.