Content op uw website plaatsen
Open de website layout module

Bekijk de video of volg de stappen.

Nieuwe website pagina toevoegen

Stap 1: Klik rechtboven op pagina -> toevoegen en geef uw pagina een naam in.

Stap 2: Bepaal of deze pagina als submenu van een andere pagina moet worden toegevoegd. Indien ja, selecteer de pagina, waarvoor u een submenu wilt creëren.
Stap 3: Widget toevoegen: voeg een widget toe om content uit Twizzit automtisch op uw website te laten verschijnen, zoals kalender, teams, enzovoort.
Stap 4:Bepaal welke contentboxen op uw pagina zichtbaar moeten zijn.

Nieuwe contentbox toevoegen

Stap 1: Klik in het menu op het icoontje contentbox en toevoegen. Geef een titel op voor uw contentbox

Noot: Om content toe te voegen heb je 2 opties

• Schrijf zelf een tekst + foto in het tekstvak EN / OF

• Voeg automatische content toe aan de contentbox door een widget toe te voegen.

Stap 2: Kies de layout van uw nieuwe contentbox.

Stap 3: Kies waar op de website de contentbox moet verschijnen.

Stap 4: Voeg al dan niet een widget toe aan de website

Stap 5: Kies op welke pagina’s uw website zichtbaar moet zijn.

Artikels (met foto’s en link) toevoegen aan website

Stap 1: Maak een nieuw artikel aan en kies op welke pagina uw artikel moet verschijnen.
Stap 2: Kies op welke pagina het artikel moet verschijnen

Stap 3: Schrijf uw artikel

Stap 4: Voeg een link of foto toe aan het artikel

Widget toevoegen aan website

Bekijk onderstaande video om te leren hoe je een widget toevoegt aan de website.

Een widget zorgt ervoor dat de informatie die in de database beschikbaar is automatisch op de website zichtbaar is.

Uitleg widgets

Widget groups presentatie

Deze widget toont een overzicht van de teams. Wanneer een team wordt aangeklikt,verschijnt er aanvullende informatie (leden, games, ...) over dat team.

WIDGET INSTELLINGEN

De eerste vijf velden worden gebruikt voor het filteren en het instellen van het overzicht van de getoonde teams.

Als je klikt op een team worden de gegevens van het team weergegeven. Voor deze pagina zijn er een aantal extra instellingen:

Contact functie: Selecteer de contact functies (coach, speler, ...)die worden weergegeven. Als dit veld leeg wordt gelaten, worden alle functies getoond.
Toon details: Selecteer welke gegevens worden getoond. U kunt deze functie afzonderlijk instellen voor elk contact. Met "Alle functies" kunnen worden ingesteld een standaard voor alle  functies. Dan kunt u de informatie voor een individuele functie instellen.

Voorbeeld:

Ik heb een team met een coach, een trainer en 5 spelers. Ik wil de eerste e-mail adres, de functie en het profiel foto voor alle leden weer te geven. Doel voor de coach en trainer aussi ik ​​wil de telefoon en mobiele nummers te laten zien.

Om dit te doen, selecteert u eerst coach, trainer en speler in het veld contact funtie. Controleer dan de vakjes voor e-mail, Contact en huidige functie profielfoto op het veld Show details for "Alle functies" zijn aangevinkt. Selecteer de "Coach" in Show details en controleer de boxen en mobiele telefoon. Doe nu hetzelfde voor "Trainer".

! LET OP: Als "Alle functies" worden gewijzigd, de instellingen voor de touch functies zijn --andere overschreven.

Evenementen: Filter de evenementen die je wilt laten zien en welke details van het evenement moeten worden getoond. Deze events zijn altijd beperkt tot de events die gelinkt zijn met het geselecteerde team.

Twitter

Je kan een Twitter widget toevoegen door de HTML code die je op Twitter kan verkrijgen in een contentbox te plakken.

HTML code van Twitter

• Ga naar je twitter account
  • Klik rechts bovenaan op je afbeelding en ga naar Instellingen
  • Klik in het menu links op Widgets
  • Klik op de knop Nieuwe maken (hier kan je zelf een beetje met de instellingen spelen)
  • Klik op Widget maken
  • Kopieer de volledige HTML code (gebruik eventueel CTRL+A om alles te selecteren)

Contentbox

• Maak een nieuwe contentbox aan
  • Klik in de tekstbewerker op Source code
  • Plak hier de gekopieerde code
  • Vergeet niet om de pagina's te selecteren waar je de contentbox op wil tonen.
Inschrijvingsformulier op uw website plaatsen

Stap 1: Ga naar de module FORMULIEREN en maak een formulier aan
Stap 2: Open de website layout module en selecteer de pagina waarop het formulier moet verschijnen

Stap 3: Voeg de widget formulieren toe aan uw pagina