Hoe kan ik eenvoudig wisselen tussen verschillende gebruikers?

Beheer je meerdere gebruikers in Twizzit? Gebruik je Twizzit in naam van jouw kinderen of bij verschillende clubs?

Je kan eenvoudig wisselen tussen verschillende gebruikers:

1. Log in op http://login.twizzit.com met jouw gebruiker.
  2. Klik bovenaan in het linker menu op de naam van jouw gebruiker.
  3. Klik in het drop down menu op "een andere gebruiker"
  4. Geef de logingegevens op van de gebruiker die je wenst toe te voegen en klik op opslaan.
  5. Je kan vanaf nu wisselen tussen verschillende gebruikers:
    1. Open het linker menu en klik op de naam van jouw gebruiker
    2. Klik vervolgens op een naam naar keuze in het drop down menu om te wisselen van gebruiker
Je kan deze functie ook gebruiken om eenvoudig te wisselen tussen gebruikers van verschillende clubs
Laat ouders automatisch toe de account van hun kinderen te beheren

Twizzit laat ouders automatisch toe de accounts van hun kinderen te beheren, zonder hiervoor eerst een link te moeten leggen.

Instellen doe je als volgt: (enkel beschibkaar voor admins)
  1. Open "club instellingen" > "contact functies"
  2. Scroll naar de "familie" sectie van de pagina
  3. Selecteer de familie funcite waarvoor u toegang wenst te geven (vb. vader)
  4. Gebruik het veld "link to" om de funcite te selecteren waarvoor de geselecteerde functie toegang krijgt (bv. kind).
  5. Klik opslaan

Hoe tussen gebruikers wisselen?
  1. Klik links bovenaan op de naam van uw gebruiker om de drop down te openen.
  2. Een lijst met alle beschikbare namen wordt weergegeven.
  3. Klik op de naam van de persoon die u wenst over te nemen
Ziet u geen namen verschijnen in de drop down? Controleer de familie indeling van de gebruiker en zorg ervoor dat alle familieleden gelinkt zijn aan dezelfde familie met de juiste functies.