Over de Berichten module

Communiceer snel en éénvoudig met iedereen binnen de club met de Twizzit berichten module. Centraliseer alles op één plaats, en raadpleeg alle berichten altijd en overal.

Zorg dat iedereen jouw bericht razendsnel ontvangt, via eender welk kanaal: online, via de Twizzit APP of per mail.

Start een conversatie
  1. Open de berichten module in het linker menu
  2. Klik op de knop "Nieuw gesprek" of op de groene "+" rechts onderaan (mobiel)
  3. Selecteer de ontvangende personen of groepen.
  4. Klik "start gesprek"

Selecteer je meer dan één ontvanger, dan kan je het volgende nog instellen:

• Onderwerp: een tekstuele beschrijving van het gesprek.
    Gaat het bericht over een event of media bestand? Gebruik de knoppen "media bestand" en "Evenement" en selecteer het juist media bestand of evenement. Informatie over het geselecteerde item wordt automatisch getoond.
  • Type gesprek:
    • Groups conversation: Antwoorden van de ontvangers zijn zichtbaar voor iedereen, en worden naar alle ontvangers verzonden
    • Direct conversation: Antwoorden van de ontvangers zijn enkel zichtbaar voor u, en worden enkel naar u verzonden. Voor de ontvanger lijkt het alsof hij enkel met u communiceert.
  • Privacy:
    • Publiek: Het gesprek is zichtbaar voor alle ontvangers en personen met expliciete toegang
    • Privé: het gesprek ik enkel zichtbaar voor de ontvangers
Een bericht verzenden
  1. Open het correcte gesprek uit de linker kolom
  2. Typ uw tekst in het tekstvak onderaan
  3. Klik "verzenden"
Een langer bericht verzenden?

Heb je veel te vertellen, of zeg je het gewoon graag met veel woorden?

Het tekstvak bevat een uitgebreide editor waarmee je eenvoudig grotere hoeveelheid tekst kan opstellen en opmaken. Open de editor door op het icoontje te klikken rechts bovenaan het tekstveld.

Wie ontvangt mijn verzonden bericht?

Berichten worden standaard verzonden naar alle deelnemers van het groepsgesprek.

Is je bericht in een groepsgesprek gericht aan slechts één ontvanger, selecteer dan de naam van de ontvanger naast de knop "verzenden", en voorkom dat overige ontvangers onnodig gestoord worden.

Verzonden berichten kunnen via verschillende wegen de ontvanger bereiken:

• Online via de Twizzit applicatie: Open Twizzit in je browser en ontvang notificaties van nieuwe berichten.
  • Via de Twizzit APP met Push notificaties
  • via Email

Twizzit voorkomt onnodige notificaties. Heeft de ontvanger het bericht reeds gelezen via het Twizzit platform, dan zal hij hier geen mail meer over ontvangen.

Wens je geen meldingen te ontvangen? Pas dan je email instellingen aan via "account" > "email instellingen"
Ik heb geen email ontvangen!

Heb je geen bericht ontvangen, controleer dan even het volgende:

1. Werd het bericht naar jouw verzonden? Open de berichten module en klik op het tijdstip van het bericht. Dit opent een informatiescherm met alle ontvangers naar wie het bericht verzonden werd.
  2. Geen email ontvangen? Emails worden enkel verzonden indien het bericht nog niet op een andere manier werd gelezen. Heb je het bericht online of via de APP gelezen, dan ontvang je geen mail meer.
  3. Geen email ontvangen? Controleer je email voorkeuren onder "account" > "email settings"
  4. Geen email ontvangen? Contoleer of je een geldig email adres hebt opgegeven onder "account".
Antwoorden op een bericht

Open het gesprek en volg de conversatie in realtime, waarbij nieuwe reacties automatisch ingeladen worden. Reageer op een bericht met het tekstvak onderaan.

Snel reageren op een ontvangen Email?

Met Twizzit neem je rechtstreeks van uit je mailbox deel aan het gesprek. Klik op "reply" en verstuur je reactie. Twizzit vangt je email op, voegt je antwoord toe aan het gesprek, en brengt iedereen op de hoogte.