Start een conversatie
  1. Open de berichten module in het linker menu
  2. Klik op de knop "Nieuw gesprek" of op de groene "+" rechts onderaan (mobiel)
  3. Selecteer de ontvangende personen of groepen.
  4. Klik "start gesprek"

Selecteer je meer dan één ontvanger, dan kan je het volgende nog instellen:

• Onderwerp: een tekstuele beschrijving van het gesprek.
    Gaat het bericht over een event of media bestand? Gebruik de knoppen "media bestand" en "Evenement" en selecteer het juist media bestand of evenement. Informatie over het geselecteerde item wordt automatisch getoond.
  • Type gesprek:
    • Groups conversation: Antwoorden van de ontvangers zijn zichtbaar voor iedereen, en worden naar alle ontvangers verzonden
    • Direct conversation: Antwoorden van de ontvangers zijn enkel zichtbaar voor u, en worden enkel naar u verzonden. Voor de ontvanger lijkt het alsof hij enkel met u communiceert.
  • Privacy:
    • Publiek: Het gesprek is zichtbaar voor alle ontvangers en personen met expliciete toegang
    • Privé: het gesprek ik enkel zichtbaar voor de ontvangers