Wie ontvangt mijn verzonden bericht?

Berichten worden standaard verzonden naar alle deelnemers van het groepsgesprek.

Is je bericht in een groepsgesprek gericht aan slechts één ontvanger, selecteer dan de naam van de ontvanger naast de knop "verzenden", en voorkom dat overige ontvangers onnodig gestoord worden.

Verzonden berichten kunnen via verschillende wegen de ontvanger bereiken:

• Online via de Twizzit applicatie: Open Twizzit in je browser en ontvang notificaties van nieuwe berichten.
  • Via de Twizzit APP met Push notificaties
  • via Email

Twizzit voorkomt onnodige notificaties. Heeft de ontvanger het bericht reeds gelezen via het Twizzit platform, dan zal hij hier geen mail meer over ontvangen.

Wens je geen meldingen te ontvangen? Pas dan je email instellingen aan via "account" > "email instellingen"