Over jouw profiel

Elke Twizzit gebruiker kan zijn eigen profiel en voorkeuren beheren. Onderstaande topics geven een overzicht van veel gestelde vragen bij het aanpassen van een gebruikersprofiel.

Profiel gegevens bekijken/bewerken

Eens ingelogd vind je jouw gebruikersgegevens terug via het linker menu. Klik bovenaan op jouw gebruikersnaam, gevolgd door "accountinstellingen". Dit opent jouw profiel.

Afhankelijk van de toegangsrechten die de club jou heeft verschaft, kan je bepaalde informatie van je profiel aanpassen. Dit doe je door op "aanpassen" te klikken aan de rechterkant van het scherm. Klik op "opslaan" om de aanpassingen op te slaan.

Een nieuwe profielfoto opladen

Volg onderstaande stappen om een nieuwe profielfoto op te laden:

• Klik in het linker menu op [jouw naam] > "account instellingen" om jouw profiel te openen.
  • Klik op het camera icoontje naast jouw profiel foto
  • Klik de "selecteer een bestand" knop en selecteer de afbeelding die je wenst toe te voegen (ondersteunde formaten: .jpeg, .png, .gif)
  • Selecteer het deel van de afbeelding die je wenst te gebruiken als profielfoto. Dit doe je door het kader te verslepen en te schalen. Alle profielfoto's in Twizzit zijn vierkant.
  • Klik op "opslaan" om de gegevens op te slaan.

Toegang tot het opladen van een profielfoto wordt verleend door de club. Gebruikers zonder toegang zullen het camera icoontje niet zien en geen profielfoto kunnen aanpassen. Deze toegangsrechten worden beheerd door de club admin.
Familie gegevens bekijken/aanpassen

Indien jouw gebruiker is gekoppeld aan een familie, kan je de familiegegevens als volgt bekijken/aanpassen

• Klik in het linker menu op [jouw naam] > "account instellingen" om jouw profiel te openen.
  • Klik in de sectie familie op de naam van jouw familie
  • Een nieuw venster opent met de gegevens van jouw familie. Deze kan je aanpassen door op de knop "aanpassen" te klikken.
  • Klik op opslaan om aanpassing op te slaan.
Toegang tot het bekijken/aanpassen van familiegegevens wordt verleend door de club. Gebruikers zonder toegang zullen niet alle familiegegevens of geen knop "aanpassen" te zien krijgen. Deze toegangsrechten worden bepaald door de club admins.

Bedrijfsgegevens bekijken/aanpassen

Indien jouw gebruiker is gekoppeld aan een bedrijf, kan je de gegevens ervan als volgt bekijken/aanpassen

• Klik in het linker menu op [jouw naam] > "accountinstellingen" om jouw profiel te openen.
  • Klik in de sectie bedrijven op de naam van het bedrijf dat je wenst te bekijken.
  • Een nieuw venster opent met de gegevens van het bedrijf. Deze kan je aanpassen door op de knop "aanpassen" te klikken.
  • Klik op opslaan om aanpassing op te slaan.
Toegang tot het bekijken/aanpassen van bedrijfsgegevens wordt verleend door de club. Gebruikers zonder toegang zullen niet alle bedrijfsgegevens of geen knop "aanpassen" te zien krijgen. Deze toegangsrechten worden bepaald door de club admins.

Hoe kan ik eenvoudig wisselen tussen verschillende gebruikers?

Beheer je meerdere gebruikers in Twizzit? Gebruik je Twizzit in naam van jouw kinderen of bij verschillende clubs?

Je kan eenvoudig wisselen tussen verschillende gebruikers:

1. Log in op http://login.twizzit.com met jouw gebruiker.
  2. Klik bovenaan in het linker menu op de naam van jouw gebruiker.
  3. Klik in het drop down menu op "een andere gebruiker"
  4. Geef de logingegevens op van de gebruiker die je wenst toe te voegen en klik op opslaan.
  5. Je kan vanaf nu wisselen tussen verschillende gebruikers:
    1. Open het linker menu en klik op de naam van jouw gebruiker
    2. Klik vervolgens op een naam naar keuze in het drop down menu om te wisselen van gebruiker
Je kan deze functie ook gebruiken om eenvoudig te wisselen tussen gebruikers van verschillende clubs
Login opvragen of wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen login, of ben je je logingegevens vergeten? Geen probleem:

1. Surf naar http://login.twizzit.com
  2. Klik op de link "nog geen login / wachtwoord vergeten?"
  3. Geef je naam, voornaam en geboortedatum op. Klik vervolgens op de knop "zoeken".
  4. Selecteer de gebruiker/club waarvoor je logingegevens wenst te ontvangen en klik de knop "verzend login". Kan Twizzit geen gebruikers voor je vinden, contacteer dan de club admin. Zij kunnen voor u een gebruiker aanmaken, en u een login bezorgen.
  5. Een email wordt verzonden naar jouw emailadres. Deze email bevat een link die gebruikt kan worden om een nieuwe login en wachtwoord in te stellen.
Geen mail ontvangen? Controleer of je spamfolder

Email instellingen

Clubs gebruiken Twizzit om belangrijk nieuws en updates met jou te communiceren.

Gebruik je meerdere emailadressen en/of de Twizzit APP, dan kan je zelf instellen welke berichten je wenst te ontvangen en hoe deze afgeleverd worden.

• Klik in het linker menu op [jouw naam] > "email instellingen" om jouw email instellingen te openen.
  • Blader door de verschillende opties en bepaal welke soort berichten je via welke weg wenst te ontvangen. Aanpassingen worden automatisch opgeslagen.