Profiel gegevens bekijken/bewerken

Eens ingelogd vind je jouw gebruikersgegevens terug via het linker menu. Klik bovenaan op jouw gebruikersnaam, gevolgd door "accountinstellingen". Dit opent jouw profiel.

Afhankelijk van de toegangsrechten die de club jou heeft verschaft, kan je bepaalde informatie van je profiel aanpassen. Dit doe je door op "aanpassen" te klikken aan de rechterkant van het scherm. Klik op "opslaan" om de aanpassingen op te slaan.