Een nieuwe profielfoto opladen

Volg onderstaande stappen om een nieuwe profielfoto op te laden:

• Klik in het linker menu op [jouw naam] > "account instellingen" om jouw profiel te openen.
  • Klik op het camera icoontje naast jouw profiel foto
  • Klik de "selecteer een bestand" knop en selecteer de afbeelding die je wenst toe te voegen (ondersteunde formaten: .jpeg, .png, .gif)
  • Selecteer het deel van de afbeelding die je wenst te gebruiken als profielfoto. Dit doe je door het kader te verslepen en te schalen. Alle profielfoto's in Twizzit zijn vierkant.
  • Klik op "opslaan" om de gegevens op te slaan.

Toegang tot het opladen van een profielfoto wordt verleend door de club. Gebruikers zonder toegang zullen het camera icoontje niet zien en geen profielfoto kunnen aanpassen. Deze toegangsrechten worden beheerd door de club admin.