Login opvragen of wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen login, of ben je je logingegevens vergeten? Geen probleem:

1. Surf naar http://login.twizzit.com
  2. Klik op de link "nog geen login / wachtwoord vergeten?"
  3. Geef je naam, voornaam en geboortedatum op. Klik vervolgens op de knop "zoeken".
  4. Selecteer de gebruiker/club waarvoor je logingegevens wenst te ontvangen en klik de knop "verzend login". Kan Twizzit geen gebruikers voor je vinden, contacteer dan de club admin. Zij kunnen voor u een gebruiker aanmaken, en u een login bezorgen.
  5. Een email wordt verzonden naar jouw emailadres. Deze email bevat een link die gebruikt kan worden om een nieuwe login en wachtwoord in te stellen.
Geen mail ontvangen? Controleer of je spamfolder