Email instellingen

Clubs gebruiken Twizzit om belangrijk nieuws en updates met jou te communiceren.

Gebruik je meerdere emailadressen en/of de Twizzit APP, dan kan je zelf instellen welke berichten je wenst te ontvangen en hoe deze afgeleverd worden.

• Klik in het linker menu op [jouw naam] > "email instellingen" om jouw email instellingen te openen.
  • Blader door de verschillende opties en bepaal welke soort berichten je via welke weg wenst te ontvangen. Aanpassingen worden automatisch opgeslagen.