Contacten/gebruikers uitnodigen om Twizzit te gebruiken.
  1. Open de module “contacten” en zoek de contacten op die je wenst uit te nodigen. Gebruik uitgebreid zoeken om alle personen op te zoeken die Twizzit nog niet gebruikt hebben. (Gebruik hiervoor het veld “heeft ingelogd” in de sectie “login details” van het uitgebreid zoeken)
  2. Vink de contacten aan die je wenst uit te nodigen.
  3. Klik onder op “acties” en klik vervolgens op “stuur uitnodiging”
  4. Pas indien gewenst de tekst aan en klik op “gebruikers uitnodigen”.
  5. De geselecteerde contacten ontvangen een mail op hun eerste emailadres die de opgegeven tekst bevat, samen met een link waarmee nieuwe logingegevens ingesteld kunnen worden.